home pagina banner naked body
nieuw

Naked body

 Zes semi-transparante gellak kleurtjes die geïnspireerd zijn op de natuurlijke tinten van de vrouwelijke huid. Ideaal voor natuurlijke manicuren!

Waarmee kunnen we je helpen?

nagelproducten
make up
wax en ontharingsproducten
huid en haar verzorging
materiaal schoonheissalons
online beauty opleiding

Pink Avenue – our story.

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om te groeien en zich te onderscheiden in de schoonheidswereld. Met de kernpijlers van Pink Avenue – cosmetica, educatie en community – zorgen we ervoor dat je alles in huis hebt om succesvol te zijn, zowel als professional of als starter. We ondersteunen ook verschillende beautyscholen doorheen de Benelux.

Wij kiezen enkel voor duurzame merken die ontwikkeld zijn voor professionelen. Voor alle merken zijn we steeds Benelux verantwoordelijke, wat onze uitgebreide kennis en ervaring bewijst.

Les volgen waar en wanneer jij wilt? Bij Pink Avenue kan het! Ons netwerk aan instructeurs biedt opleidingen door heel de Benelux en ons online leerplatform maakt thuisleren mogelijk.

Heb jij soms ook het gevoel dat je er alleen voor staat? Op ons platform of op onze evenementen zoals wedstrijden, shows,… leer je heel wat nieuwe mensen kennen die ooit al jouw probleem hebben meegemaakt. Zo leer je van elkaar bij en kan je nieuwe ideeën met elkaar delen, want samen sta je veel sterker dan alleen!

Wat anderen over ons zeggen.

↪ Onafhankelijke recensies van op Google

Blader door onze merken.

Mistero Milano nagelproducten
Affect Make up
Afinia - nagelafzuiging en lampen
Sylveco - natuurlijke producten
Vianek - natuurlijke verzorgingsproducten
Famous names

Nieuwe producten.

 • outstock bltipknippertipknipper plat
  3,72 4,50 incl BTW
 • nailart box
  27,50 33,28 incl BTW
 • colorbook 2colorbook
  27,50 33,28 incl BTW
 • outstock blAfinia - Wave cosmetische lampCosmetische wave lamp - Afinia
  90,91 110,- incl BTW