samenwerking

Word distributeur van Pink Avenue!

Wil je deel uitmaken van een sterk team? Ben je op zoek naar een bedrijf die je ondersteunt en altijd voor je klaar staat? Dien dan snel je aanvraag in en wordt distributeur van Pink Avenue. Als distributeur van Pink Avenue geniet je van vele voordelen! Bij vragen en problemen bieden we een efficiënte en snelle ondersteuning aan.

austin distel fEedoypsW U unsplash 768x1091 1

Kies voor kwaliteitsvolle merken waar je 100% achter staat

Als distributeur van Pink Avenue geniet je van hoge kortingen. Je bent niet verplicht om een vooropgelegde startstock aan te kopen en ook geen minimum bedrag per aankoop. Jouw distributeursbestelling worden even snel geleverd als een gewone webshop bestelling. Wel streven we naar een jaarlijks streefdoel. Pink Avenue zorgt voor alle reclame materialen die je nodig hebt.

Een winkel en webshop waar je trots op mag zijn

Om distributeur te kunnen worden van Pink Avenue moet je beschikken over een vrij bezoekbaar winkelpand of een eigen webshop. De producten die je aankoopt bij Pink Avenue moeten verkocht worden aan de gekende marktprijzen. We verwachten dat je als distributeur gemotiveerd ben en je jou inzet voor de verschillende evenementen die georganiseerd worden door Pink Avenue (na onderling overleg). Bij vragen en problemen bieden we een efficiënte en snelle ondersteuning aan.

austin distel fEedoypsW U unsplash 768x1091 1

Ben je overtuigd om distributeur te worden? Vraag snel om meer informatie!

Contact formulier – Distributeur