Cire avec bande

 • Liposoluble wax voor een normale huid - Black - 800ml - Rica

  BLACK

  2,27

  De liposoluble wax BLACK is bedoeld voor alle huidtypes zoals een normale, vette, droge en gevoelige huid. De wax is ook aangeraden voor mensen met een gecombineerde huid. De black wax van Rica bevat plantaardige houtskool en biologische hennepolie. De plantaardige houtskool absorbeert de mineralen, toxines en onzuiverheden van je huid, waardoor de wax een…

 • Liposoluble wax voor een extreem droge huid - Coconut - 800ml - Rica

  COCONUT

  2,27

  De liposoluble wax Coconut is bedoeld voor personen met een extreem droge huid die schilfering, barsten en irritatie vertoont. De liposoluble wax voor een extreem droge huid van RICA gebruikt stoffen zoals kokosnoot en olijfolie. Deze stoffen hebben een hydraterende en voedende werking op je huid.

 • Liposoluble wax voor een extreem droge huid - Olive oil - 800ml - Rica

  OLIVE OIL

  2,27

  De liposoluble wax Olive oil is bedoeld voor personen met een extreem droge huid die schilfering, barsten en irritatie vertoont. De liposoluble wax voor een extreem droge huid van RICA gebruikt stoffen zoals kokosnoot en olijfolie. Deze stoffen hebben een hydraterende en voedende werking op je huid.

 • Liposoluble wax voor een droge huid - Strawberry - 800ml - Rica

  STRAWBERRY

  2,27

  De liposoluble wax Strawberry is bedoeld voor personen met een droge huid. De liposoluble wax voor een droge huid van RICA gebruikt stoffen zoals banaan en aardbei extracten en cacaoboter. Deze stoffen hebben een revitaliserende en herstellende werking op je huid.

 • Liposoluble wax voor een droge huid - Banana - 800ml - Rica

  BANANA

  2,27

  De liposoluble wax Banana is bedoeld voor personen met een droge huid. De liposoluble wax voor een droge huid van RICA gebruikt stoffen zoals banaan en aardbei extracten en cacaoboter. Deze stoffen hebben een revitaliserende en herstellende werking op je huid.

 • Liposoluble wax voor een droge huid - White chocolate - 800ml - Rica

  WHITE CHOCOLATE

  2,27

  De liposoluble wax White chocolat is bedoeld voor personen met een droge huid. De liposoluble wax voor een droge huid van RICA gebruikt stoffen zoals banaan en aardbei extracten en cacaoboter. Deze stoffen hebben een revitaliserende en herstellende werking op je huid.

 • Liposoluble wax voor een normale huid - Lemon - 800ml - Rica

  LEMON

  2,27

  De liposoluble wax Lemon is bedoeld voor een standaard effen huid die van nature geen externe hydratatie (voeding) nodig heeft. We raden je deze wax dus af voor een vettige of droge huid. De liposoluble wax voor een normale huid van RICA heeft een romige en zachte textuur waardoor je een perfect grip hebt op je…

 • Liposoluble wax voor een normale huid - Titanium - 800ml - Rica

  TITANIUM

  2,27

  De liposoluble wax Titanium is bedoeld voor een standaard effen huid die van nature geen externe hydratatie (voeding) nodig heeft. We raden je deze wax dus af voor een vettige of droge huid. De liposoluble wax voor een normale huid van RICA heeft een romige en zachte textuur waardoor je een perfect grip hebt op…

 • Liposoluble wax voor een normale huid - Chlorophyll - 800ml - Rica

  CHLOROPHYLL

  2,27

  De liposoluble wax Chlorophyll is bedoeld voor een standaard effen huid die van nature geen externe hydratatie (voeding) nodig heeft. We raden je deze wax dus af voor een vettige of droge huid. De liposoluble wax voor een normale huid van RICA heeft een romige en zachte textuur waardoor je een perfect grip hebt op…

 • Liposoluble wax voor alle huidtypes - Pearl - 800ml - Rica

  PEARL

  2,27

  De liposoluble wax Pearl is bedoeld voor alle huidtypes zoals een normale, vette, droge en gevoelige huid. De wax is ook aangeraden voor mensen met een gecombineerde huid.

 • Liposoluble wax voor alle huidtypes - Golden - 800ml - Rica

  GOLDEN

  2,27

  De liposoluble wax Golden is bedoeld voor alle huidtypes zoals een normale, vette, droge en gevoelige huid. De wax is ook aangeraden voor mensen met een gecombineerde huid.

 • Liposoluble wax voor alle huidtypes - Talcum - 800ml - Rica

  TALCUM

  2,27

  De liposoluble wax Talcum is bedoeld voor alle huidtypes zoals een normale, vette, droge en gevoelige huid. De wax is ook aangeraden voor mensen met een gecombineerde huid.