Palette de maquillage

Wil je een professionele makeup palette kopen? Makeup pallets zijn de laatste jaren zeer populair geworden bij vele vrouwen dankzij hun kleurendiversiteit! De make-up paletten van affect bevatten niet alleen maar oogschaduw maar ook bronzer en blush! Creëer zowel dagelijkse make-up looks als avond make-up en make-up looks voor speciale evenementen. Je vindt er zeker jouw favoriete make-up palette!

  • Make-up palette – SECRET BEAUTY

    39,26 47,50 TTC

    Het make-up palette is een “must have” voor elke vrouw! Het bevat 9 hoog gepigmenteerde oogschaduwen, bronzing poeder en een universele roze gezichtstint. Deze make-up palet is gemaakt in samenwerking met make-up artieste Karolina Matraszek. Het is perfect voor zowel professioneel als alledaags gebruik.

  • Make-up palette – BUTTERFLY

    39,26 47,50 TTC

    Het make-up palette is een “must have” voor elke vrouw die houdt van klassieke en tijdloze kleurencombinaties! Het bevat 6 oogschaduw in klassieke tinten die perfect zijn voor elk make-up look. Daarnaast bevat het palet ook een universele bronzer, blush en een egaliserende gezichtspoeder. Deze make-up palet is gemaakt in samenwerking met Dorota Gardias, een…