Beurre corporel

 • Voedende body butter – VIANEK

  6,57 7,95 TTC

  De voedende body butter bevat intens voedende ingrediënten. Het product is aangeraden voor de verzorging van alle huidtypes. De body butter zorgt voor een gehydrateerde, elastische en zachte huid.

 • Intensief verzachtende body butter – VIANEK

  8,22 9,95 TTC

  De verzachtende body butter combineert de eigenschappen van waardevolle kokosolie en valeriaanextracten. Het product hydrateert en verzacht de opperhuid en irritaties. De aanwezige bijenwas en glycerine versnellen de regeneratie en reconstructie van de water-lipidenlaag.

 • Verzachtende body butter voor een droge huid – VIANEK

  8,22 9,95 TTC

  De intensief verzachtende body butter is aangeraden voor het verzorgen van een droge en rode huid. Het product bevat avocado-olie, sheabutter, bijenwas en squalaan. De aanwezige bosbessenextracten vertragen dankzij antioxidanten het verouderingsproces, egaliseert de huidskleur en het verstevigt de huid. Het regelmatig gebruik van de body butter verzacht en zorgt voor een langdurige hydratatie.

 • Energiegevende bodybutter – VIANEK

  6,57 7,95 TTC

  De hydraterende en regenererende bodybutter bevat olijfolie die de huid verzacht en verstevigt. De appel- en muntextracten in het product verfrissen en normaliseren de huid. Bij dagelijks gebruik van de crème verbetert de uiterlijk en de conditie van de huid. Ook is de huid beter bestand tegen externe factoren en uitdroging.

 • Hydraterende body butter – VIANEK

  6,57 7,95 TTC

  De hydraterende body butter bevat ingrediënten die het vocht in de opperhuid vasthoud, waardoor schilfers en een trekkerig gevoel worden verminderd. Het gehalte aan cacao- en karitéboter en tarwekiemolie garandeert dat de huid wordt gehydrateerd, zacht en glad aanvoelt. De body butter wordt aangeraden voor een zeer droge en gevoelige huid.