opleiding schoonheidsspecialisten
nieuw

Online opleidingen

Na twee jaar ontwikkeling is het er eindelijk:

Pink Avenue Club, een plaats waar je online opleidingen kan volgen, maar ook om te connecteren met andere professionals en studenten!

online gellak gelpolish opleiding

Onze eerste opleiding staat online: Gellak

Overweeg je om een carrière te starten in de nagelindustrie? Dan is een gellak opleiding een uitstekende keuze! Met deze opleiding leer je de technieken om prachtige, duurzame nagels te creëren die er tot wel 4 weken perfect uitzien. Of je nu op zoek bent naar het verbeteren van je vaardigheden voor thuis of je passie voor nagels wilt omzetten in een professionele loopbaan, deze opleiding biedt de perfecte start.

FAQ

Hier vind je alle veel gestelde vragen over onze online opleiding. Twijfel je nog over iets? Stuur gerust een berichtje naar ons!

Onze Club is een platform waar alle online lessen worden op geplaatst. Met onze online opleidingen kies je zelf wanneer je deze volgt. Alle lessen kan je tot 180 dagen na je aankoop bekijken.

Het hangt af van welke opleiding je wenst te volgen. Er staat telkens in de beschrijving vermeld als er een voorkennis nodig is of niet.

Wanneer je jouw opleiding hebt gekozen en betaald kan je meteen starten. Je krijgt een mailtje met alles details hoe je eraan begint.

Na het volgen van een online opleiding kan je een examen afleggen. Ben je geslaagd, dan krijg je van ons een certificaat. Deze certificaten zijn hoog gewaardeerd in de beautybranche.

Ja! Je kan jouw vragen altijd stellen op de chat van de Club, maar ook aan de andere studenten en professionals die actief zijn in onze community.

Op de Pink Avenue Club worden alle online lessen geplaatst. Naast de online lessen vind je er ook onze community terug. Je kan groepen volgen die jou interesseren of foto’s posten van het resultaat van wat je net geleerd hebt. Andere studenten of professionals geven je dan nog graag wat extra tips!