MERK: Mistero Milano

Bianco reale white builder gel

8,95

Artikelnummer: 2049 Categorieën: , , Tag:

De bestellingen worden steeds over de middag opgehaald. Als je jouw bestelling voor 11u plaatst kunnen we deze nog tijdig inpakken voor deze opgehaald worden. De afspraak met onze vervoerder is binnen de 24u geleverd doorheen de Benelux. Frankrijk en Duitsland is meestal tussen de 2-3 werkdagen. Lees meer hierover.

We versturen onze pakketten steeds met DPD. Vanaf €50 incl. BTW versturen we je bestelling gratis op.
Liever een andere verzendmethode dan DPD? Op aanvraag kunnen we ook leveren met BPost of PostNL.

Twijfel je of het product wel bij je past? Geen probleem, je hebt 60 dagen om je bestelling terug te sturen. Lees meer hierover.

Wist je dat we zakelijke tarieven hanteren? Je krijgt op bijna alle producten een mooie korting. Daarnaast geven we gratis advies op maat van je schoonheidssalon! Pink Avenue laat namelijk starters, maar ook goed gevestigde salons doorgroeien op alle professionele vlakken. Lees meer hierover.

Problemen? Ons team staat voor je klaar!

Productinformatie

Omschrijving

De Bianco Reale white builder gel is een dekkend witte builder gel met thixotrope eigenschappen. Wat betekent dit nu juist? Wel, De gel is op zichzelf niet-zelfnivellerend en heeft een dikke consistentie, maar als je ermee gaat werken veranderen die eigenschappen. Vanaf dat je het product met je penseel begeleidt, wordt die wel lopend en zelfnivellerend. Als je stopt met het bewerken van de gel, neemt hij terug zijn oude eigenschappen aan en stolt die weer.

Als je ermee aan het werk bent levelt de gel dus mooi en egaal uit en als je stopt dan blijft de gel vastzitten in die positie. Dat maakt deze gel uiterst geschikt om meerdere nagels tegelijk op te bouwen zonder dat je schrik moet hebben dat het zal uitlopen in de nagelwallen. Deze gel zal je dus heel wat tijd uitsparen! Ook voor beginners is de tixologic lijn ideaal!

Dankzij de sneeuwwitte kleur en thixotrope eigenschappen is deze gel ideaal voor reverse French manicures.

 

Specificaties

  • SKU: 2049
  • Inhoud: 5ml of 15ml
  • Dekking: 90%
  • Hema-vrij: Nee
  • Oplosmiddelvrij: Nee
  • Afweekbaar: Ja
  • Uithardingstijd: LED: 30-90 s | UV: 120 s
  • Dierenproefvrij: Ja! ?
  • Vegan: Ja! ?

Samenstelling

Di HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, polyester urethaan acrylaten, tetrahydrofurfuryl methacrylaat, silica dimethicon silylaat, methylbenzoylformiaat, p-hydroxyanisol

Klanten die Bianco reale white builder gel kochten, kopen vaak ook:

Andere producten die gelijkaardig zijn aan de Bianco reale white builder gel