MERK:

Comic Nails

0,- 0,- incl BTW

Artikelnummer: tut01-1 Categorie:

De bestellingen worden steeds over de middag opgehaald. Als je jouw bestelling voor 11u plaatst kunnen we deze nog tijdig inpakken voor deze opgehaald worden. De afspraak met onze vervoerder is binnen de 24u geleverd doorheen de Benelux. Frankrijk en Duitsland is meestal tussen de 2-3 werkdagen. Lees meer hierover.

We versturen onze pakketten steeds met DPD. Vanaf €50 incl. BTW versturen we je bestelling gratis op.
Liever een andere verzendmethode dan DPD? Op aanvraag kunnen we ook leveren met BPost of PostNL.

Twijfel je of het product wel bij je past? Geen probleem, je hebt 60 dagen om je bestelling terug te sturen. Lees meer hierover.

Wist je dat we zakelijke tarieven hanteren? Je krijgt op bijna alle producten een mooie korting. Daarnaast geven we gratis advies op maat van je schoonheidssalon! Pink Avenue laat namelijk starters, maar ook goed gevestigde salons doorgroeien op alle professionele vlakken. Lees meer hierover.

Problemen? Ons team staat voor je klaar!

Productinformatie

Omschrijving

Stap 1: basiskleur

Breng het basiskleur aan. Wij werken hier op tips, maar je kan dit natuurlijk ook toepassen op een gellak manicure of op een opgebouwde kunstnagel. Wij gebruiken de kleur X en lakken de volledige tip. Je kan er ook voor kiezen om de comic nail als french manicure eruit te laten zien. Houd het kwastje van je penseel evenwijdig met de nagel en lak in een zwevende beweging om strepen te voorkomen. Hard dit 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp. We brengen we nog een tweede laag aan van de basiskleur, harden dit opnieuw uit en verwijderen de plaklaag met de detergente cleaner.

Stap 2: zwarte omranding

Nu kunnen we beginnen aan de zwart omranding. Met het het nail art penseel N°0 in 11mm en het gellak kleurtje 9446 – Mysterious Black omlijnen we de volledige nagel. Hard dit 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

Stap 3: donkere schaduw

Vervolgens gaan we diepte creëeren door schaduw toe te voegen. Dit doen we door aan de ene zijkant van de nagel een lijntje te trekken die evenwijdig loopt met de zwarte omranding. Daarna tekenen we er in het verlengde daarvan nog een klein streepje bij. Hiervoor gebruik je een donkerder kleur dan je basiskleur en hetzelfde penseel uit de vorige stap. Hard dit 30 seconden uit in een LED lamp of 60 seconden in een UV lamp.

Stap 4: witte highlights

Daarna gaan we verder met witte gellak om highlights toe te voegen. Dit doen we door aan de andere zijkant van de nagel wederom een lijntje te trekken die evenwijdig loopt met de zwarte omranding. Hiervoor gebruiken we één van onze dotting tools en weer hetzelfde penseel uit de vorige stappen. Ten slotte kan je in het verlengde daarvan nog een wit stipje toevoegen. Hard dit 30 seconden uit in een LED lamp of 60 seconden in een UV lamp.

Stap 5: matte top coat

Als afwerking lakken we af met onze no wipe top Matt That. Op die manier lijken de nagels nog net iets fictiever. De top coat hard je 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

  • SKU: tut01-1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Comic Nails” te beoordelen

Klanten die Comic Nails kochten, kopen vaak ook:

Andere producten die gelijkaardig zijn aan de Comic Nails