MERK:

Spooky 3D eyeball

0,- 0,- incl BTW

Artikelnummer: tut01 Categorie:

De bestellingen worden steeds over de middag opgehaald. Als je jouw bestelling voor 11u plaatst kunnen we deze nog tijdig inpakken voor deze opgehaald worden. De afspraak met onze vervoerder is binnen de 24u geleverd doorheen de Benelux. Frankrijk en Duitsland is meestal tussen de 2-3 werkdagen. Lees meer hierover.

We versturen onze pakketten steeds met DPD. Vanaf €50 incl. BTW versturen we je bestelling gratis op.
Liever een andere verzendmethode dan DPD? Op aanvraag kunnen we ook leveren met BPost of PostNL.

Twijfel je of het product wel bij je past? Geen probleem, je hebt 60 dagen om je bestelling terug te sturen. Lees meer hierover.

Wist je dat we zakelijke tarieven hanteren? Je krijgt op bijna alle producten een mooie korting. Daarnaast geven we gratis advies op maat van je schoonheidssalon! Pink Avenue laat namelijk starters, maar ook goed gevestigde salons doorgroeien op alle professionele vlakken. Lees meer hierover.

Problemen? Ons team staat voor je klaar!

Productinformatie

Omschrijving

Stap 1: basiskleur

Breng het basiskleur aan. Wij werken hier op tips, maar je kan dit natuurlijk ook toepassen op een gellak manicure of op een opgebouwde kunstnagel. Wij brengen één laagje aan van de kleur 1227 – On The Road. Houd het kwastje van je penseel evenwijdig met de nagel en lak in een zwevende beweging om strepen te voorkomen. Hard dit 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

Stap 2: wit rond vlak

Nu kunnen we beginnen aan het oog zelf. We tekenen eerst een rond vlak met witte gellak op een willekeurige plaats. Je kan natuurlijk ook meerdere oogjes tekenen. Zorg dan wel dat je voldoende plaats tussen laat. Wij gebruiken de kleur 1029 – Extra White en het nail art penseel N°1 in 9mm. Hard dit 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

Stap 3: groen rond vlak

Nu tekenen we de iris van het oog in het midden van het witte vlak. Je kan dit doen met een kleur naar keuze. In dit geval kozen wij voor de groene kleur 1386 – color de la color. We voeren dit uit met hetzelfde penseel als in stap 2. Hard dit 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

Stap 4: zwarte pupil

Vervolgens tekenen we de pupil met 2338 – Paint Gel Black en wederom hetzelfde nail art penseel. Dit teken je in het midden van de iris. Hard dit 30 seconden uit in een LED lamp of 60 seconden in een UV lamp.

Stap 5: adertjes

Om het oog iets enger en vermoeider te laten lijken voegen wij er adertjes aan toe. Om dit fijn te kunnen tekenen gebruiken wij de fineliner: nail art Penseel N°0 in 11mm. Dit hoeft niet perfect te zijn, het is net beter als het willekeurig eruitziet. Hard dit 30 seconden uit in een LED lamp of 60 seconden in een UV lamp.

Stap 6: 3D effect

Het 3D effect zorgt ervoor dat alles realistischer eruitziet. Voor deze stap gebruiken wij de INDURENTE ULTRA LED clear builder gel en ons ovaal gelpenseel N°5. Door cirkelende bewegingen te maken met je penseel kan je de gel naar de gewenste plaatsen leiden zonder dat hij gaat uitlopen. Deze stap kun je perfectioneren met de fineliner die we in de vorige stappen al gebruikt hebben. Om een perfecte bolling in de gel te krijgen, kan je de nagel ondersteboven houden. De zwaartekracht zal ervoor zorgen dat de gel mooi naar het midden wordt getrokken en geleveld wordt. Als je blij bent met de bekomen bolling, hard je het 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

Stap 7: bloed effect

Het Halloween oogje is bijna af. Het mist alleen nog de finishing touch, namelijk het bloed. Met de fineliner tekenen we eerst een omranding aan de onderkant van het oog en de lijntjes voor de bloeddruppels. We doen dit met een donkerrode gellak. Wij gebruiken de kleur 1200 – Uncompromising Lady Boss. Zonder dit uit te harden gaan we verder met een fellere kleur. In ons geval is dat 1250 – Color Architect. Met de fineliner neem je een klein druppeltje gellak op het puntje en zet dit op de gewenste plaats. Nu verbind je de druppel met het lijntje en zorg ervoor dat de twee kleuren mooi in elkaar overlopen. Als je tevreden bent met het resultaat, hard je het 60 seconden uit in een LED lamp of 120 seconden in een UV lamp.

Stap 8: top coat

Als laatste stap lakken we alles af met de Minerale Top Coat. Deze topcoat heeft geen plaklaagje en is erg krasbestendig. Je kunt natuurlijke aflakken met een top coat naar keuze.

  • SKU: tut01

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spooky 3D eyeball” te beoordelen

Klanten die Spooky 3D eyeball kochten, kopen vaak ook:

Andere producten die gelijkaardig zijn aan de Spooky 3D eyeball